files-empty house door bed twitter facebook

About us

​Välkommen till Sveriges största Villavagnscenter!

Morgan Nyman AB har ett mycket stort urval av fritidshus och villavagnar till salu i huvudutställningen utanför Stenstorp (mellan Falköping och Skövde). För oss är det självklart att våra besökare har olika behov, smak, budget mm - och vi anpassar vårt lager efter det. För att uppnå tillräcklig mångfald så har vi därför kontinuerligt ca 40-50 fritidshus och villavagnar i utställningen.

Hos oss hittar du mångårig erfarenhet ifritidshus och villavagnsbranschen i trygg kombination med största fokus på kundservice. Som Sveriges ledande leverantör har vi ett stort och ständigt förnyat lager av villavagnar från de flesta tillverkare. Vi har också en egen fabrik där vi bygger nyckelfärdiga fritidshus och boendelösningar, allt från 15 - 96 m².

Våra fritidshus och villavagnar ger dig allt från ett nyckelfärdigt bekvämt semesterboende till  personalboende, turistboende, gäststuga, året-runt-boende eller helt enkelt extra boyta! 

Det är också självklart för oss att många av våra kunder behöver sina fritidshus och villavagnar transporterade, installerade, servade, inbytta mm. Vi tillhandahåller därför samtliga dessa tjänster, så att varje kund kan känna sig trygg i sitt köp hos oss.

Välkomna att upptäcka en ny livsstil hos oss!