files-empty house door bed twitter facebook

VISNING VILLAVAGN Breviks Camping tisdag 6/6 13.00-14.30

Söker du ett fritidsparadis nära sjö och natur så finns nu möjligheten att flytta in omgående i vårt nyckelfärdiga boende. Här finns även en stor altan i vinkel som följer solen större delen av dagen.

Brevik ligger mitt emellan de två härliga sommarstäderna Karlsborg och Hjo, och erbjuder många olika aktiviteter.

Westcoast32 är Sveriges populäraste villavagn på grund av sin genialiska planlösning som erbjuder upp till hela 6 bäddar fördelat på två sovrum varav ett med dubbelsäng och gott om förvaring och ett gästrum med två enkelsängar, skåp och garderob samt en utdragbar bäddsoffa i vardagsrummet.

Den öppna planlösningen är mycket uppskattad, man kan stå i köket och laga mat samtidigt som man är med i konversationen tillsammans med övriga i vardagsrummet.

Alla funktioner i Westcoast32 drivs på el - spis med ugn, kyl/frys, varmvattenberedare, elkamin för mysiga kvällar samt luftvärmepumpen med A/C funktion monterad från fabrik.

Badrummet har en stor och rymlig duschkabin, handfat och förvaring samt en vanlig toalett inkopplad på anläggningens avlopp.

 

Passa på nu att skaffa ett paradis nära sandstrand och aktiviteter – besök oss på visningen 6/6 kl 13-14.30 samt 11/6 14.00-15.30.

Adress Breviks Camping:
Brevik Vättersvallen 1
544 91 Hjo

Kontakt: Morgan Nyman 0705-735073

Tillbaka till nyheter