files-empty house door bed twitter facebook

VISNING PÅ BREVIKS CAMPING! 19:e maj kl 13-15

Visning breviks camping

SÖNDAGEN 19:E MAJ KLOCKAN 13-15 ÄR DET VISNING AV NYA VILLAVAGNSOMRÅDET PÅ BREVIKS CAMPING - 0500 44 56 00. 


Visningarna har varit otroligt välbesökta, och ni som har besökt oss har varit så lyriska så man blir glad i hela magen.....  Ni tycker att utsikten är fantastisk, att det känns som om man är i utlandet på stranden, att altanen är vansinnigt mäktig och att villavagnen verkligen har ALLT man behöver i sin sommarstuga och lite till! Ni tycker också att det är en stor fördel att ha nära till turistnöjen i Karlsborg med Göta Kanal och Allsång mm och i Hjo med hamnen, stadsparken och trästaden men sedan få återvända till lugnet med sol, bad och promenader ute på Breviks Camping.
 

Golfbanan har ni på andra sidan vägen och vill ni inte spela golf så kanske ni vill äta och dricka gott i restaurangen? Ja, vi kan inte annat än hålla med de första lyckliga köparna som tittade ut över vackra Vättern från altandäcket och konstaterade "Det är ingenting att tveka på!".  Efter dessa visningarna är det endast 3 platser kvar (201, 202 och 203). Nu kör vi alltså en visning så att ni får chansen att komma och förälska er i ert framtida sommarparadis ni också, medan det finns platser kvar! 

Faktum är att alla platserna är fantastiska!! De ligger 100-150 meter från en av Skaraborgs finaste ständer, och eftersom alla villavagnarna ligger vinklade så får samtliga platser den fantastiska sjöutsikten! Det är dessutom gott om plats mellan varje villavagn så man har sin egen privata oas för sköna dagar i solstolen. Sju villavagnar står redan på plats med altaner byggda och på väg att byggas och de lyckliga ägarna börjar så smått att flytta in, så nu har ni alla möjligheter att se de generösa tomterna och sjöutsikten från varje plats med egna ögon! Det är verkligen ett helt unikt läge där villavagnsområdet ligger endast 100 meter från en av Skaraborgs absolut finaste och mest vidsträckta sandstränder och en utsikt som tar andan ur en. Missa inte detta tillfälle till ditt alldeles egna semesterhus med A-läge!! Semesterhusen är Westcoast 32 villavagn på 32 kvadratmeter, fullt inredd med vardagsrum, fullutrustat kök, badrum med dusch & toalett samt två sovrum med fyra fasta bäddar.

Dessutom ingår ca 50 kvadratmeter altandäck till varje semesterhus. Priset är 625.000 kr helt nyckelfärdigt inklusive semesterhuset med möbler, vitvaror, gardiner, lampor osv samt altandäcket - bara att flytta in!! Årsavgiften till Breviks Camping är 17.500 kr. Varmt välkomna på visning! Kontakta Morgan Nyman AB på telefon 0500-44 56 00 eller info@villavagnar.com för prospekt och mer information!

Tillbaka till nyheter