files-empty house door bed twitter facebook

VISNING INFLYTTNINGSKLAR VILLAVAGN VID VÄNERNS STRAND 1/7 kl 13-15

Nu har ni chansen att förvärva vår populära Westcoast 32 villavagn med ett fantastiskt läge vid Vänerns strand!
Lördagen 1/7 kl 13-15.00 har vi visning på Askeviks Camping i Sjötorp, där vi har en fabriksny och nyckelfärdig Westcoast 32 till salu på plats 17 med absolut bästa läge.

Adressen är Askeviks Camping, Sjötorp Askevik 62, 540 66 Sjötorp.

Askeviks Camping & Stugor ligger direkt vid Vänern och bara 7 km från Göta kanal. Om du älskar sol och bad, lugn och närhet till naturen, fantastisk utsikt, underbara vandringsleder och bra cykelturer längs Göta kanal, så är det här rätt plats för dig!
Här finns förutom den härliga sandstranden möjlighet till trollingfiske, beachvolleyboll, boule, lekplats, kiosk med minilivs och restaurang. Restaurangen med den vackra terrassen ligger i lagunen direkt på sandstranden, med en fantastisk utsikt över Vänern.


På Askeviks Camping finns nu en fabriksny och nyckelfärdig Westcoast32 färdig för inflyttning per omgående.

Westcoast 32 är Sveriges populäraste villavagn med sin unikt smarta planlösning som erbjuder två sovrum med sex bäddar totalt inklusive bäddsoffan i vardagsrummet. I den öppna planlösningen ryms förutom det ombonade vardagsrummet ett fullutrustat kök samt matplats med bord och fyra stolar. Här finns också ett rymligt badrum med duschkabin, handfat, samt WC ansluten till vanligt avlopp.

Westcoast32 har även en luftvärmepump installerad för låg uppvärmningskostnad på tidiga våren samt A/C funktion för de varma dagarna.

Utmed villavagnens långsida finns ett härligt altandäck för långa, sköna dagar i solen.

Missa inte detta unika tillfälle till ert eget semesterhus vid Vänern!

Pris 849.000 kr helt nyckelfärdig på plats med altan. Vi kan erbjuda finansiering samt titta på eventuellt inbyte.

För mer information kontakta Morgan på telefon 0705-735073

Tillbaka till nyheter