files-empty house door bed twitter facebook

VISNING 15/10 kl 13-15 Fritidshus i Stockholms skärgård - Gålö

Fritidshus i Stockholms skärgård GÅ

Plats 40 är nu till salu, för mer bilder och information ring Morgan 0705 - 735073


Ditt nya semesterhus ligger privat och skyddat med skogen som vacker inramning, endast ca 300 meter till den vackra sandstranden och 500 meter till semesteranläggningens restaurang.

 

Semesterhuset är 36 kvm med två sovrum, vardagsrum, fullutrustat kök samt badrum med dusch och toalett. Dessutom ingår ett härligt trädäck i vinkel på totalt 50 kvm.
 

Huset är självklart tillverkat i Sverige, på Morgan Nyman AB´s egen fabrik. Huset har vattenburen centralvärme samt luftvärmepump.
 

Fyrstjärniga Gålö Havsbad är den till ytan största turistanläggningen i hela Mälardalen, med fina stränder, vandrarhem och camping. Här finns det mesta, för alla åldrar. Från skärgårdskrog, bar och bastu till äventyrsgolf, ponnyridning och ett eget litet tåg. Sandstranden är skärgårdens längsta, fina badklippor ligger lättåtkomliga, sju vandringsleder slingrar sig genom naturreservatets jordbruks- och kulturlandskap, utmed stränder och upp till bergets högsta topp.

Här har du ditt paradis och nya happy place endast 30 minuter från Stockholms centrum!

 

Årsvgiften till Gålö Havsbad är 30.000 kr / år exklusive elförbrukning. Vatten- och avloppsförsörjningen är anlagd för året-runt bruk, så att du kan njuta av ditt semesterhus hela året.

Tillbaka till nyheter