files-empty house door bed twitter facebook

Påskmässa VILLAVAGNAR & FRITIDSHUS!!

Påskafton - Påskdagen - Annandag påsk kl 11-15

Välkomna till oss på påskmässa där vi visar vårt stora sortiment av både nya och begagnade villavagnar. Bland annat har vi populära modellen Westcoast 32 åter i lager, nu till kanonpris!

Ni har också möjlighet att finna ert semesterparadis bland de fantastiska villavagnsplatser vi erbjuder för omgående inflyttning.

Vi visar fabriken och modellerna av våra nyckelfärdiga fritidshus på 30 – 100 kvm, och ni har möjlighet att göra ett klipp på vårt demoex av favoriten Vita Huset 50!

Nytt för i år är dessutom att vi erbjuder fina bostäder i Spanien, under mässan får ni information om aktuella objekt – kanske hittar ni er drömplats i solen?

Gillar ni inredningsdetaljerna i våra fritidshus? Nu har ni möjlighet att shoppa inredning & homestyling i vår nyöppnade butik Sister´s Corner där inredningsdesigner (och syster ) Angelica har samlat sina favoriter!

Vi bjuder på lättare påsklunch för de som anmäler sig via SMS till nr 0736-63 55 66 eller e-post info@villavagnar.com - ange namn, antal personer och vilken dag ni kommer.

Varmt välkomna att hälsa våren välkommen tillsammans med oss på Morgan Nyman AB!

Besöksadress: Häggum Ranstadsverket, 521 64 Stenstorp.

Telefon: 0500-44 56 00

E-post: info@villavagnar.com

Hemsida: www.villavagnar.com

Tillbaka till nyheter