Visa bilder
Information
Fakta
Kontakta oss

L 96m²

Pris från 1 950 000 SEK
Kontakta oss
Året runt
3 sovrum

SVENSKTILLVERKAT NYCKELFÄRDIGT BOENDE PÅ 96M² FRÅN MORGAN NYMAN ABVårt duktiga team har gjort det igen!

En mycket trevlig familj på en vacker gård i Skåne behövde ett hus till på gården för nästa generation, och kom till oss för ett besök. Efter lite skissande där vi kombinerade några av våra standardplanlösningar med kundens önskemål och idéer fick vi tillsammans fram en riktig drömplanlösning!

Det färdiga resultatet som ni ser här är ytterligare ett bevis på att den bästa produktutvecklingen sker i samverkan mellan våra positiva, kreativa kunder och vårt duktiga team med designers och produktionsavdelning mm – det är då det händer!

Här blev det nu en mycket smakfull och funktionell planlösning med ett generöst, härligt och fullutrustat lantkök, ett stort sovrum med walk-in garderob, rymligt badrum med toalett, handfat, skåp och badkar samt en riktig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, förvaring och en rejäl arbetsbänk.

I umgängesdelen av huset har kunden valt tre stora rum i fil, där ett är tänkt att utgöra matsal, ett blir vardagsrum och ett blir kontor/gästrum.

Allt är fördelat på 96 generösa kvadratmeter i en vinkel, som också utgör en skön och skyddad inramning för altandäcket i söderläge. Vad mer behöver man?

Huset levereras i två delar och dockas ihop på plats – på bara en dags arbete har våra duktiga grabbar färdigställt dockningen och alla anslutningar är gjorda, bara att flytta in!!

På detta sätt blir hela byggprocessen trygg och utan oro – allt byggs inomhus skyddat för väder och vind och inga obehagliga överraskningar dyker upp med förseningar och ökade kostnader.

Vi är stolta över att leverera en helt igenom svensk produkt med svensk kvalitet på riktigt! Vi bygger allt från grunden i vår fabrik med välutbildad och engagerad personal som älskar att gå till jobbet och skapa för dig. Vi använder uteslutande lokala leverantörer, på det sättet får vi kvalitet och ansvar samtidigt som vi får en lägre miljöpåverkan och bidrar till att behålla våra svenska (och lokala) jobb.

Välkommen till oss för att hitta din egen drömplanlösning, antingen i form av någon av våra populära standardmodeller eller med din egen variant på någon av dem. Här kan du gå runt i våra standardmodeller och känna efter vad som passar just dig bäst, och vi visar gärna vår fabrik där ni ser vad vi har på gång för stunden!

KAMPANJ!!! Beställ ditt eget hus före 15 december så bjuder vi på fraktkostnaden!! KAMPANJ!!!

Vi har öppet vardagar kl 9 – 17 och lördagar kl 11 – 15 samt söndagar efter bokning, varmt välkommen!

Fakta

Antal sovrum: 3
Gasol/El: El
Storlek: 12x4 + 12x4
Säsong: Året runt
Årsmodell: 2022
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus
fritidshus

Kontakta oss